Ringkasan

trenggalong Pro10

Offline Offline
Tulisan:
17 (0,007 per hari)
Reputation:
41
Umur:
Tidak Ada
Tanggal Terdaftar:
Juli 10, 2012, 02:16:06 PM
Waktu Lokal:
Juni 17, 2019, 09:43:22 PM
Terakhir Aktif:
Agustus 20, 2015, 05:18:31 AM
Tanda tangan:
pancen wolak-waliking jaman
amenangi jaman edan
ora edan ora kumanan
sing waras padha nggagas
wong tani padha ditaleni
wong dora padha ura-ura
beja-bejane sing lali,
isih beja kang eling lan waspadha